HTML

fittoffice

Testről, mozgásról, gimnasztikáról, családi-és közösségi (munkahelyi) egészségmegőrzésről, egészségi állapot-és helyzetfelmérésekről, közösségfejlesztésről, a mozgás gyakorlati lehetőségeiről.

Friss topikok

Linkblog

Eufória

2010.03.23. 10:37 Napcsapda

Keveset örül - keveset él

 

  A felszabadultság, a boldogság átélése, a határtalan öröm érzése, a testi-lelki-szellemi öröm-ködés, emberi létezésünk legszebb kiváltsága és adománya.

 

Ha most figyelmen kívül hagynánk egy fantasztikus vacsora, egy elragadó tánc, egy reggeli futás, egy bevitt gól, egy találkozás, egy film vagy színdarab, vagy kép, vagy szobor látványa, de a hétköznapi álmodozás is, a konyha-filozófálás,  vagy akár a természet puszta csodálatából származó örömeink lehetnek euforikusak,  boldog örömteliek, mint gyermekkorunkban, ahogyan minden apróság fergeteges örömet tudott kiváltani.

Az eufória sokkal egyszerűbb is, köznapibb és kissebb is, mint amilyen hatalmas, végtelen, titokzatos és ritka is egyben.

 

"Minden kőben, vízben, fűben-fában benne van."

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-mozgas-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr21861828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása